Az AB Vista a világ vezető takarmány-összetevőket gyártó és műszaki szolgáltatásokat kínáló cégek nemzetközi élvonalához tartozó vállalat. Az Egyesült Királyságban lévő székhelyükről irányítva, világszerte több irodát is fenntartva, jelenleg több, mint 100 alkalmazottal dolgoznak és több, mint 50 országba értékesítik magas szakmai színvonalat képviselő termékeiket.
Az AB Vista az Associated British Food (ABF) csoporton belül az AB Agri mikro takarmány-összetevőkért felelős részlege.

Az Innovad egy olyan cégcsoport és márka, amely egyesíti az állati takarmányozás területéről származó ismereteket és azt az innovatív megközelítést, amely az állati jólétre és az egészséges környezetre fókuszál, miközben biztosítja a gyártó költséghatékonyságát. A vállalat központja Belgiumban van. A korszerű termelési létesítmények közel vannak Antwerpen kikötőjéhez, így az Innovad globálisan képes kiszolgálni a takarmányipart. A termékek előállítása során szigorúan betartják az EU-s irányelveket, rendeleteket, valamint GMP+minősítéssel is rendelkezik a vállalat.

A Sloten egy fiatal nemzetközi takarmányozási cég. Innovatív takarmányaikat kifejezetten a fiatal állatok számára kínálják, szem előtt tartva az állatok egészséges fejlődését.

A folyékony táplálékkiegészítőkre specializálódott Kanters termékei, az egészséges állatállományra helyezik a hangsúlyt. Termékeikkel megelőzhető az antibiotikumok használata.

Quimtia logo

A Quimtia a természetes pigmentek specialistája!  A büdöskevirág szirmaiból és a paprikából származó természetes színezőanyagok, egészen a növények termesztésétől a feldolgozásáig, a termékfejlesztésen át a forgalmazásig nyomon követhetőek. A termesztés és a gyártás egy kézben tartásával a teljes termelési lánc végigkövethető, amely vevőink számára garantálja a minőséget.

Az Orafti termékek fő összetevői a cikóriagyökérből nyert inulin és oligofruktóz, melyek előnyeit a Beneo-Orafti által vezetett széleskörű tudományos kisérletek bizonyítják.

Az Avebe egy olyan innovatív vállalat, amely burgonya-keményítő alapú megoldásokat kínál a takarmányipar és más területek számára.

APC logo

Az APC Inc. állati fehérjék gyártására és értékesítésére specializálódott vállalat, amely világvezető az állati takarmányokban való felhasználásra gyártott porlasztva szárított plazma fehérjék és hemoglobin magas minőségben való előállításában. Kutatások bizonyították ezen funkcionális fehérjék pozitív hatását az állatok teljesítményére. Az APC Europe, az APC Inc. csoport tagja, Európa szerte 4 különböző gyártóhellyel rendelkezik.


A Tanin Sevnica D.D. részvénytársaság egy magántulajdonban lévő, 90 éves múltra visszatekintő szlovén vállalat.  Kiváló eredményeket érnek el a saját kezdeményezésű K+F projektekben és számos sikeres EU projektben való együttműködést tudhatnak maguk mögött.  A Tanin Sevnica kemény fából, fakéregből, levélből és termésből kinyert tanin kivonatból gyárt termékeket, különböző felhasználási területre.  Felhasználási területek: antioxidánsok humán felhasználásra,  takarmányadalék-anyagok, adalékanyagok borászatok számára és műszaki termékek.

A Tefen két fő területe: pneumatizált és automatizált szerelvények öntözéshez, MixRite adagoló injektor ipari, mezőgazdasági és állattenyésztési felhasználásra.
toxinmegkötők - takarmányenzimek - ivóvíz higénia - savanyítók - tejpótlók - fehérjeforrások