Vállalatunk, a Panadditív Kft. 1996-ban alakult és 100%-ban magyar magántulajdonban levő cég, mely piacvezető szerepet tölt be a főbb takarmányadalékok és takarmánykiegészítők piacán. Kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk többek között az AB Vista, a Sloten, az APC, a Kanters, az Avebe, a INNOVAD, a Quimtia, a Tefen, a Tanin Sevnica valamint az Orafti cégeknek. 2007-ben új telephelyre; Budaörsre költöztünk, melynek köszönhetően megszűnt a termékek bérraktározása. Az adminisztratív és logisztikai folyamatok egy helyen történő összekapcsolása hatékonyabb működést eredményezett.

A Panadditív Kft. termékpalettája igen széles: több mint 70 féle termékünknek köszönhetően szinte a piac minden releváns szereplőjénél jelen vagyunk. A kereskedelmi folyamathoz szorosan kapcsolódik szaktanácsadási tevékenységünk. Már a kezdetektől nagyon fontosnak tartottuk, hogy a vevőkkel közvetlen, személyes kapcsolatot alakítsunk ki, s ez is nagymértékben hozzájárult, hogy cégünk mára piacvezetőnek számít.

Az általunk forgalmazott termékek kiváló minőséget képviselnek és a gazdaságos állattartás mellett a szigorú élelmiszerbiztonsági követelményeknek is teljes mértékben megfelelnek.

Folyamatos párbeszédet tartunk fenn a partnereink és a beszállítóink között arra törekedve, hogy a magyar állattenyésztőknek olyan új innovatív termékeket mutathassunk be, mely számukra nem csak gazdasági előnyöket, hanem egészségesebb állatállományt is biztosítanak.


toxinmegkötők - takarmányenzimek - ivóvíz higénia - savanyítók - tejpótlók - fehérjeforrások